ΓΑΡΔΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Γεννήθηκε το Σεπτέμβρη του 1977 στην Άνω Λαψίστα.
Ο πατέρας του Σταύρος εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα και η μητέρα του Ευαγγελία είναι αγρότισσα.
Τα μαθητικά του χρόνια ξεκίνησαν  στο σχολείο της Άνω Λαψίστας και ολοκληρώθηκαν στο Γενικό Λύκειο Ελεούσας.
 Από το 1996 μέχρι το 2000 φοίτησε  στο Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων στο ΤΕΙ Πειραιά  και απέκτησε πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού.  Το 2001 υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό και εν συνεχεία εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Το 2004 διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.  και εργάζεται στην ΕΥΔΕ-ΜΕΔΕ της ΓΓΔΕ του ΥΠΟΜΕΔΙ.
Το 2006, μετά από δέκα χρόνια στην Αθήνα, η αγάπη για τον τόπο όπου γεννήθηκε τον οδήγησε  στη γενέτειρά του, την Άνω Λαψίστα. Εκεί, στην Άνω Λαψίστα, εγκαταστάθηκε μόνιμα, εκεί δημιούργησε  την οικογένεια του με την Ξένια Πατούνα από τον Άγιο Ιωάννη, εκεί ζουν και μεγαλώνουν το γιός τους  Σταύρο, που είναι δύο ετών.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά άρχισε πολύ νωρίς και αποτελεί μέχρι και σήμερα τρόπο έκφρασης και προσφοράς.
 Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πασσαρώνος με την παράταξη «Συμπαράταξη πολιτών» και επικεφαλής τον κ. Ρογκότη. Το 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο νεοσύστατο Δήμο Ζίτσας με την παράταξη «Αυτοδιοικητική Ενότητα». Από το 2011 είναι αντιδήμαρχος στο Δήμο Ζίτσας.
Σήμερα, στη δημιουργική ηλικία των 37 ετών  και μετά από σχεδόν 8  χρόνια ενεργούς συμμετοχής στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Ζίτσας,  είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας με την παράταξη «Αυτοδιοικητική Ενότητα».

Διεύθυνση

  • Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Επικοινωνία

  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.