Πάτρα: Ο Νικολόπουλος θέλει να χτίσει ουρανοξύστη στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου

Πάτρα: Ο Νικολόπουλος θέλει να χτίσει ουρανοξύστη στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου

Ακούγεται υπερβολικά απίστευτο, ωστόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος θέλει να χτίσει ουρανοξύστη στην θέση του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου!

Το σχέδιό του αυτό μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή SUPER B NEWS το βράδυ της Πέμπτης, σημειώνοντας πως διαφωνεί πλήρως με την δημιουργία στον χώρο Διοικητηρίου , όπως έχει σχεδιάσει και αποφασίσει από κοινού ο Δήμος Πατρέων και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως οι κύριοι Πελετίδης και Κατσιφάρας έχουν συμφωνήσει προ καιρού για την κατασκευή στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου, Διοικητηρίου και πολυχώρου με μουσείο, σχολείο κ.α.

Ο Νίκος Νικολόπουλος , ωστόσο, ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί εκεί να γίνει άλλο ένα δημόσιο κτίριο και στην θέση του να ανεγερθεί ουρανοξύστης που θα αποτελέσει και τουριστικό αξιοθέατο!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν γνωστοποίησε εάν έχει και σχέδια στα χέρια του για ένα τέτοιο εγχείρημα, ή αν αποτελεί απλά ένα μεγαλεπήβολο μελλοντικό όνειρο, ή ίσως θέλησε να προκαλέσει εντυπώσεις με μια ανάλογη εξαγγελία!