Ευθυμία Μιχελάκη ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Είμαι η Έφη Μιχελάκη του Βασιλείου και της Βασιλικής Ναλπαντίδου. Γεννήθηκα το 1985 στην Πτολεμαΐδα, του Δήμου Εορδαίας, στο Νομό Κοζάνης. Η ιδιαίτερη καταγωγή μου συναντά τον Πόντο και την Κρήτη.

Το 2003 αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Πτολεμαΐδας και ξεκινήσα τις σπουδές μου στην Πληροφορική (Εφαρμογές Πληροφορικής στην Διοίκηση και στην Οικονομία) από όπου και αποφοίτησα το 2007. Στην συνέχεια ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Διοίκηση των Επιχειρήσεων-MBA”, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τη διπλωματική μου εργασία να αναφέρεται στις μεθόδους και πρακτικές για τον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα που αποτελεί τον κορμό για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους.

Κατά την διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων ανέπτυξα πολιτική δράση ως μέλος της ΠΑΣΠ και του ΠΑΣΟΚ.

Το 2009 ξεκίνησα να δουλεύω ως καθηγήτρια πληροφορικής σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Από το 2012 είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ το 2015 εκλέχθηκα στην Νομαρχιακή Επιτροπή της Κοζάνης και τα τελευταία τρία χρόνια ανέλαβα υπεύθυνη του τμήματος παιδείας.

Εργάστηκα ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στη Σίφνο, την Άνδρο, την Αθήνα, σήμερα εργάζομαι στο Ρέθυμνο και συγχρόνως ασχολούμαι με την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής που αναφέρεται στην “Εταιρική κοινωνική ευθύνη και Δημοκρατία”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Στο ekloges24.gr ενημερώνεστε για τις υποψήφιες και τους υποψηφίους των εθνικών και των δημοτικών εκλογών του 2023, παρακολουθώντας και την εκπομπή «Στο Δρόμο για την Κάλπη», κάθε Κυριακή στις 22.30 στο Kontra Channel στην οποία εκθέτουν το πρόγραμμά και τις ιδέες τους.

Follow Us

E. info@ekloges24.gr
P. (+30) 210 3489106